Fredsloppet 2024 - Där du vill

Där du är

Varmt välkommen att delta i Fredsloppet 2024 när och där det passar dig.

Har du inte möjlighet att delta på någon speciell plats? Delta där du är och gå din promenad eller spring din runda för fred och solidaritet när det passar dig. Har du möjlighet, ta en bild, lägg ut på sociala medier och tagga med #fredsloppet . Vill du ha medalj och nummerlapp så skicka ett mail till oss på fredsloppet@proletarenff.se med vart du vill få det skickat.

Avgift
17 år och yngre = 50 kr
18 år och äldre = 200 kr

Fredsloppet är helt ideellt arrangerat och överskott och insamlade pengar går till den organisation som valts ut för att motta stödet.

Stöd Fredsloppsinsamlingen genom att sätta in valfritt belopp på PG 947581-5 eller swisha 123 533 33 64. Överskottet från Fredsloppet går alltid till organisationer som på olika sätt kämpar mot krig, utsugning och förtryck.

Saknar du möjlighet att betala med kort över internet, SWISH eller har tekniska problem av andra skäl? Inga problem, vi kan hjälpa dig med en manuell anmälan. Gör så här!
1. Skriv ett e-post till fredsloppet@proletarenff.se där du uppger för- och efternamn, klass och avgift för alla de personer du önskar anmäla.
2. Sätt in summan av avgifterna på Fredsloppets plusgiro 947581-5, skriv din e-postadress eller ditt för- och efternamn som meddelande på betalningen.
3. När vi registrerat din anmälan i registret svarar vi på ditt e-post med en bekräftelse.