Sala Silverman 2021

Sala

För 17:e året anordnas Sala Silverman där tävlingscentrum är vid natursköna Långforsbadet vid Måns Ols. Datum för Sala Silverman är den 21:a augusti. Motion sprint och sprintstafett startar ca kl 8:30. Medeldistans motion, tävling, junior och stafett startar ca kl 11.00.

Prispengar Medeldistans tävling Dam och Herr:
1:a pris 15.000, 2:a pris 10.000 och 3:e pris 5.000

Vi är beroende på vad Folkhälsomyndigheten kommer med för beslut angående arrangemang, men fortsätter vår planering för att organisera en säker tävling och hoppas givetvis på att vi kan genomföra Sala Silverman. Vi har en back-up plan som går ut på att dela upp arrangemanget på två dagar om Folkhälsomyndigheten kommer med sådana rekommendationer.

Om nuvarande restriktioner på 150 deltagare kvarstår till Sala Silverman 21-22/8 är vår plan att:

Genomföra Medel Motion på lördag den 21/8 med begränsning av 150 deltagare inkl sprint distans.

Genomföra Medel tävlingsklass seniorer/masters/juniorer på söndag den 22/8 med begränsning 150 deltagare.

Idag (12/6) nådde Medel Motion 100 anmälda och det är från och med nu stopp på anmälan. Kvar finns nu platser på Sprint och Master/Senior/Junior tävlingsklasser medeldistans.

OM restriktioner ändras till att vi får ha fler än 150 tävlande kommer vi att åter öppna för anmälan - så håll er uppdaterade om när restriktioner ändras.

OBS! Kontrollera vid anmälan om du är framflyttad från 2020 då är du redan anmäld. Dubbel anmäler du dig får du sälja en plats.

Om smittoläget i augusti, gör att vi blir tvungna att ställa in Sala Silverman gäller följande:

Alla anmälda får tillbaka hälften av anmälningsavgiften.