Steg 1 av 3

Cavemen Classic: Backyard bom till bom

Löpning
lördag 2019-08-31 kl. 11:00
Illstorp
400 kr
2019-08-30 19:00

Vänner nu kör vi igen. Efter att ha flyttat från Göteborg (Fredrik norrut till Åre och undertecknad söderut) har Cavemen Crew legat lite i ide men nu har vi vaknat till liv igen. Nu blir det backyard på Österlen. Vinna är inte så viktigt. Mer kul är å hänga ihop och ha kul tycker vi. Hoppas vi ses. Nedan kommer infon du behöver:

Cavemen Classic: Backyard bom till bom

Vad: En Backyard, d.v.s. man springer en sträcka på 6,7 kilometer med start varje timme tills en löpare återstår.

Var: I den lilla byn Illstorp (två mil väster om Kivik), hemma hos oss (Anna & Jacob) på Österlen i Skåne.

När: lördag 31 augusti, Start: 11.00 (vill man komma fredag kväll finns möjlighet att tälta och/eller sova i medhavd husbil/husvagn och käka någon form av gemensam middag på fredagkväll, meddela gärna innan om ni anländer fredag så vi kan planera lite)

Hur: Du springer från en vägbom till en annan och tillbaka en gång i timmen tills du inte orkar mer.

Vem: Du och förhoppningsvis flera andra tillsammans med glada påhejare och funktionärer. Max antal löpare 50.

Arrangör: Löparkollektivet Cavemen Crew bestående av en brokig skara löpare som tycker om natur, att ha kul och äventyr. Anna & Jacob bor vid banan sen tillkommer en del funktionärer från andra delar av Sverige och göra detta evenemangets crew. Varför? Därför en Caveman does not make a crew.

Varför: Du har säkert en anledning till varför du vill späka dig och testa hur mycket du orkar.

Kostnad: 400 spänn

Registrering: Sker via följande lank: https://mittlopp.se/Anmalan/BBOTIZDSHTOTVPFZPP

Målområde: Vår tomt. En stor äng i slutet av skogsbrynet ute på landet. Här kan man parkera husbil, slå upp tält m.m. Eld kommer att brinna hela natten. Vi kommer inte att ha tillgång till el så ta med egna powerbanks om du behöver ström.

Service stationer: Inga längs med banan. Förutom i mål där hemlagad mat serveras på olika tider. Under tiden finns snacks och övrigt i målområdet.

Support: Om du har vänner/familj eller andra vänligt sinnade människor som önskar hjälpa dig så ta med dom. Det brukar ju bli väldigt kul för de som inte springer att hänga runt. Vi kommer att ha en eldplats och om du vill hjälpa till att laga mat till löparna finns möjligheten.

Pacer: Faktiskt. Har du vänner/familj eller andra som vill springa ett varv då och då med dig så är det bara att köra på.

Utrustning: Pannlampa kan vara bra om man vill. Annars upp till var och en.

Övernattning: Finns plats för husbilar och tält. Är det någon som inte har tillgång till detta och har support/familj med sig finns en gäststuga med plats för sex personer. Går att tränga ihop sig flera. Säg till om detta innan helst.

Dusch: Finns antagligen inte.

Väder: Oklart

Banan: Går på liten grusväg genom skogen med start vid en vägbom och vändpunkt vid en annan och tillbaka till den första. Lätt att det slår lock för öronen på grund av total tystnad. Är det klar himmel utlovas stjärnhimmel. Inte speciellt kuperat.

Djur: En hund i målområdet som tillhör oss (Balou). Vildsvin, kronhjort, räv, älg och även harar längs med banan.

Risker: Trötthet. Smärta. Utmattning.

Frågor: info@cavemencrew.com eller så finns Jacob på telefon 0722-640454


Lägg till deltagare