Steg 1 av 3

Lilla Sicklaloppet 7-12 år

Information

Idrottsevenemang
Löpning
1,5 km
söndag 2018-09-16 kl. 09:30
Nacka, Stockholm
140 kr
2018-09-13 23:59

Välkommen till höstens löparfest - Sicklaloppet den 16 september. Välj mellan löpning 10 km längs Sicklas och Hammarby sjöstads vackra stränder, det unika Sickla gruvlopp som är Sveriges största gruvlopp eller Lilla Sicklaloppet för barnen.

Start och mål för samtliga lopp är vid Sickla köpkvarter i Nacka.
---------
Ordinarie anmälan här på hemsidan är stängd men du kan fortfarande anmäla dig på tävlingsplatsen vid Marcusplatsen från 07.30 söndag 16 september.
----------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation finns tillgänglig på vår hemsida - http://www.sicklaloppet.se

FAKTA OM LILLA SICKLALOPPET
Vi hälsar alla barn och ungdomar från 7 år upp till och med 12 år välkomna till Lilla Sicklaloppet – de ungas egen löparfest i Sickla söndag 16 september 2018. Tävlingen går på förmiddagen innan Sickla gruvlopp och Sicklaloppet 10 km.

Banan är cirka 1,5 km lång och går genom Sickla Köpkvarter. Start och mål för Lilla Sicklaloppet är på Marcusplatsen i Sickla Köpkvarter i Nacka. Första start är 09.30 och vi börjar med de äldsta ungdomarna.

Alla som fullföljerLilla Sicklaloppet får medalj.

Lilla Sicklaloppet 2018 har ett maxtak på 1200 deltagare. Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams försäkring Startklar.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Anmälan via hemsidan är stängd

Ordinarie anmälan här på hemsidan är stängd men du kan fortfarande anmäla dig på tävlingsplatsen vid Marcusplatsen från 07.30 söndag 16 september.

Partners