Steg 1 av 3

Växjö Maraton

Löpning
42,195 km
lördag 2018-10-20 kl. 11:00
Växjö
450 kr
2018-10-14 17:00

Sannolikt Sveriges snabbaste maratonbana. Banan går runt Växjösjön och springs i åtta varv, vilket ger tillgång till vätskestationer ungefär var tredje km.
Tävlingscentralen är vid Simhallen i Växjö.
I år är det 25:e gången Växjö maraton går av stapeln och Växjö Löparklubb jobbar extra hårt för att tävlingen och arrangemanget ska bli extra starkt.
Banan känner alla ni som är återkommande löpare igen väl. Men det har gjorts små förändringar av de cykel- och gångvägar som vi använder och en av platserna vi passerar. Därför är banan på nytt kontrollmätt och avspärrningarna/banmarkeringarna ser aningen annorlunda ut och startplats är flyttad några meter.
Tävlingen har full klassindelning och motionsklasser. Svenska friidrottsförbundets regler gäller, vilket bland annat betyder att du måste vara medlem föreningen ansluten till friidrottsförbundet för att få delta i tävlingsklass. Är du inte det är du välkommen i motionsklass.
Vill du och dina kamrater vara med i lagtävlingen måste ni uppge ert lagnamn på exakt samma sätt i era individuella anmälningar. De tre bästa resultaten i respektive lag räknas samman för lagets resultat i tävlingen.
Efteranmälan från kl 9.00 tävlingsdagen. Då är priset 500 kr och det går bra att swisha eller betala med kontanter om du har jämna pengar.
Parkering sker enklast vid skolan Thorén framtid eller vid de stora parkeringarna längre åt sydost längs Kvarnvägen. Därifrån har du en kort promenad från simhallen.
(Den gamla webbsida för Växjö Maraton kommer att släckas ned och en ny är under konstruktion.)

Anmälan tyvärr inte möjlig. Här!

Från kl 9.00 kan du göra en efteranmälas vid simhallen i Växjö. Priset är då 500 kr och du kan betala med Swish eller med kontanter om du har jämna pengar. Välkommen!

Partners