Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2019 - Mini Sicklaloppet (upp till 6 år)

Löpning
0,6 km
söndag 2019-09-15 kl. 10:30
Nacka, Stockholm
100 kr
2019-09-14 08:59

Välkommen till höstens löparfest - Sicklaloppet den 15 september. Välj mellan löpning 10 km längs Sicklas och Hammarby sjöstads vackra stränder, det unika Sickla Gruvlopp som är Sveriges största gruvlopp eller Lilla Sicklaloppet för barnen. Du kan också välja att springa Sickladubbeln, dvs både Gruvloppet och milloppet.

Start och mål för samtliga lopp är vid Sickla köpkvarter i Nacka.
---------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

FAKTA OM MINI SICKLALOPPET
Mini Sickla är loppet för de allra minsta löparna, de som är mellan 0-6 år. Alla springer i en gemensam klass. Banan genom Sickla köpkvarter inbjuder till publik och hejarop. De som vill får självklart springa i sällskap av en vuxen. Loppet sker med gemensam start utan tidtagning. Första start för Mini Sickla är 10.30.

Banan är cirka 600 meter lång och går genom Sickla Köpkvarter.

Alla som fullföljer Mini Sicklaloppet får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams försäkring Startklar.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Anmälan via hemsidan är stängd

Ordinarie anmälan här på hemsidan är stängd men du kan fortfarande anmäla dig på tävlingsplatsen vid Marcusplatsen från 07.30 söndag 15 september. Pris på tävlingsdagen är 120 kr. Betalning med Swish.

Partners