Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2020 - Sicklaloppet 10 km

Löpning
10 km
söndag 2020-09-20 kl. 13:00
Nacka, Stockholm
300 kr
2020-09-19 18:00

Välkommen till höstens löparfest - Spring Sicklaloppet när du vill

Vi gissar att du har tränat hela sommaren, är ditt livs form och sugen på att tävla. Sicklaloppet kommer i år bli lite annorlunda – en tävling på riktigt men ändå virtuellt. Vi kommer att snitsla våra banor under en veckas tid den 14-19 september och du kommer att kunna springa precis som vanligt. Men du kan även välja att springa ditt lopp någon annanstans så länge du presterar den distans du är anmäld till.

Alltså spring när du vill och hur du vill, kanske till och med flera gånger. Du sköter tidtagning själv och är med och tävlar om fina priser.

Fortsätt träna, sätt personbästa och ta hand om dig!

---------


FAKTA SICKLALOPPET 10 KM
Sicklaloppet är ett motionslopp som passar alla löpare – från motionärer och joggare till den yppersta eliten. 10 km är en sträcka som alla med lite träning i kroppen kan klara av. Sicklaloppets bana tar dig till natursköna och vackra platser längs sjöstränderna i Sickla och Hammarby Sjöstad.

Banan går under stora delar längs Järlasjön, Sicklasjön och Hammarby sjö. Underlaget är 60% asfalt, 30% grus och 10% träbrygga. Banan är exakt 10,0 km och kontrollmätt av banmätare från Svenska Friidrottsförbundet.

Sicklaloppet 10 km har två klasser – män och kvinnor. Det går att anmäla lag, men det är ingen lagtävling och ingen sammanräknad tidtagning för lag.
Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Anmälan via hemsidan är stängd

Ordinarie anmälan här på hemsidan är stängd men du kan fortfarande anmäla dig på tävlingsplatsen vid Marcusplatsen från 07.30 söndag 20 september. Pris på tävlingsdagen är 420:-. Betalning med Swish.

Partners