Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2020 - Mini Sicklaloppet (upp till 6 år)

Löpning
0,6 km
söndag 2020-09-20 kl. 10:30
Nacka, Stockholm
60 kr
2020-09-18 23:59

Välkommen till höstens löparfest den 20 september.

Spring Sicklaloppet när du vill

På grund av de rådande restriktioner som råder gällande folksamlingar större än 50 personer så ser vi på Sicklaloppet att vi inte på ett säkert sätt kan genomföra våra lopp.

Precis som många andra så ställer vi inte in utan vi ställer om och vill uppmuntra till rörelse och folkhälsa och kommer att erbjuda alla våra löpare att tävla genom att springa loppet när du vill under en veckas tid i anslutning till den 20 september.

På grund av semestertider och tillstånd som behöver sökas så kan vi inte lämna mer detaljerade besked just nu men återkommer med mer information så snart alla detaljer är på plats.

Fortsätt träna, sätt personbästa på milen och ta hand om dig!

Du har väl inte missat att du kan vara med och tävla om fina priser genom att springa våra utmaningar. Läs mer på www.sicklaloppet.se

---------
Start och mål för samtliga lopp är vid Sickla köpkvarter i Nacka.
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

OBS. Eventuella rabattkoder anges i nästa steg.

FAKTA OM MINI SICKLALOPPET
Mini Sickla är loppet för de allra minsta löparna, de som är mellan 1-6 år. Alla springer i en gemensam klass. Banan genom Sickla köpkvarter inbjuder till publik och hejarop. De som vill får självklart springa i sällskap av en vuxen. Loppet sker med gemensam start utan tidtagning. Första start för Mini Sickla är 10.30.

Banan är cirka 600 meter lång och går genom Sickla Köpkvarter.

Alla som fullföljer Mini Sicklaloppet får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Lägg till deltagare

Partners