Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2020 - Sickla Gruvlopp Ungdomar (13 - 15 år)

Löpning
2,5 km
söndag 2020-09-20 kl. 11:30
Nacka, Stockholm
200 kr
2020-09-18 23:59

Välkommen till höstens löparfest den 20 september.

Start och mål för samtliga lopp är vid Sickla köpkvarter i Nacka.
---------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

OBS. Eventuella rabattkoder anges i nästa steg.

FAKTA OM SICKLA GRUVLOPP
Ta chansen att vara med i en unik löparupplevelse! Sickla gruvlopp är Sveriges största löpartävling i en gruva.

Banan är 2,5 km varav 1,7 km går nere under jord. Sickla gruvlopp är ett terränglopp. I gruvan är underlaget en blandning av asfalt och grus och kan på sina ställen vara ojämnt och lerigt. Banan går i gruvans två nivåer, en 20 meter under jord och en 40 meter under jord. Musik, ljus och ljudupplevelser längs banan förgyller löparupplevelsen.

Sickla gruvlopp har två klasser – pojkar och flickor. Det går att anmäla lag, men det är inte en lagtävling och ingen total tidtagning för laget. Tid redovisas per individ.

För Sickla Gruvlopp gäller en undre åldersgräns på 13 år, född 2007 eller tidigare. Du som är 13 - 15 år (född 2007 - 2005) kan anmäla dig här till Gruvloppet Ungdomar till en lägre anmälningsavgift än den som gäller för 16 år och äldre.

Då loppet går i en gruva är det på grund av säkerhetsskäl obligatoriskt att springa med hjälm. I startavgiften ingår en lånehjälm som är obligatorisk att springa med. OBS

Det finns bara 800 platser totalt för både juniorer och äldre löpare till denna unika löparupplevelse. Alla som fullföljer Sickla Gruvlopp får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Anmälan

Anmälan öppnar den 1 april

Partners