Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2022 - Lilla Sicklaloppet 7-12 år

Löpning
1,5 km
söndag 2022-09-18 kl. 09:30
Sickla, Nacka
120 kr
2022-09-15 18:00

Välkommen till höstens löparfest - Sicklaloppet den 18 september. I år handlar det om fyra olika lopp för hela familjen. Det är klassiska Sicklaloppet 10 km längs Sicklas och Hammarby sjöstads vackra stränder och Lilla Sicklaloppet (Lilla och Mini) för barn och ungdomar. Dessutom har vi i år ett helt nytt 5 km lopp som vi kallar ”Energiloppet”.

Som vanligt håller vi till vid Marcusplatsen i Sickla och det blir en riktig folkfest hela söndagen.

---------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

FAKTA OM LILLA SICKLALOPPET
Vi hälsar alla barn och ungdomar från 7 år upp till och med 12 år välkomna till Lilla Sicklaloppet – de ungas egen löparfest.

Banan är cirka 1,5 km lång och kommer att gå i anslutning till Sickla Köpkvarter (bansträckning publiceras på sicklaloppet.se).

Alla som fullföljer Lilla Sicklaloppet får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan endast överlåtas till någon annan via systemet här på Mitt lopp (avgift tillkommer). Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Lägg till deltagare

Partners