Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2022 - Mini Sicklaloppet (upp till 6 år)

Löpning
0,6 km
söndag 2022-09-18 kl. 10:30
Sickla, Nacka
120 kr
2022-09-15 18:00

Välkommen till höstens löparfest - Sicklaloppet den 18 september. I år handlar det om fyra olika lopp för hela familjen. Det är klassiska Sicklaloppet 10 km längs Sicklas och Hammarby sjöstads vackra stränder och Lilla Sicklaloppet (Lilla och Mini) för barn och ungdomar. Dessutom har vi i år ett helt nytt 5 km lopp som vi kallar ”Energiloppet”.

Som vanligt håller vi till vid Marcusplatsen i Sickla och det blir en riktig folkfest hela söndagen.

---------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

FAKTA OM MINI SICKLALOPPET
Mini Sickla är loppet för de allra minsta löparna, de som är mellan 0-6 år. Alla springer i en gemensam klass. De som vill får självklart springa i sällskap av en vuxen. Loppet sker utan tidtagning.

Alla som fullföljer Mini Sicklaloppet får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan endast överlåtas till någon annan via systemet här på Mitt lopp (avgift tillkommer). Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Lägg till deltagare

Partners