Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2022 - Sicklaloppet 5 km

Löpning
5 km
söndag 2022-09-18 kl. 12:00
Sickla, Nacka
Herrar:
330 kr
Damer:
330 kr
Ungdom killar (tom 16 år):
200 kr
Ungdom tjejer (tom 16 år):
200 kr
2022-09-15 18:00

Välkommen till höstens löparfest - Sicklaloppet den 18 september. I år handlar det om fyra olika lopp för hela familjen. Det är klassiska Sicklaloppet 10 km längs Sicklas och Hammarby sjöstads vackra stränder och Lilla Sicklaloppet (Lilla och Mini) för barn och ungdomar. Dessutom har vi i år ett helt nytt 5 km lopp som vi kallar ”Energiloppet”.

Som vanligt håller vi till vid Marcusplatsen i Sickla och det blir en riktig folkfest hela söndagen.

---------
Information om avhämtning av nummerlappar och löparinformation kommer att läggas upp på vår hemsida i god tid innan loppet - http://www.sicklaloppet.se

FAKTA SICKLALOPPET 5 KM Energiloppet

Vi är glada att kunna presentera ett helt nytt lopp - Sicklaloppet 5 km Energiloppet i samarbete med MälarenergiEnergi! Loppet ingår i Sicklaloppets program och avgörs söndag 18 september 2022.

Sicklaloppet är höstens stora löparfest i Nacka med löpartävlingar för stora och små. 5 km är en sträcka som alla med lite träning i kroppen kan klara av. Banan går på delar av klassiska Sicklaloppsbanan. Banan är exakt 5 km och kontrollmätt av banmätare från Svenska Friidrottsförbundet.

Sicklaloppet 5 km har två klasser – män och kvinnor. Dessutom ungdom killar och tjejer tom 16 år. Det går att anmäla lag, men det är ingen lagtävling och ingen sammanräknad tidtagning för lag.

Anmälan är bindande och personlig och kan endast överlåtas till någon annan via systemet här på Mitt lopp (avgift tillkommer). Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Söker du en startplats?
Här hittar du platser till salu i Sicklaloppet 5 km

Vill du sälja/överlåta din startplats?
Här hittar du info om hur säljer din startplats

Lägg till deltagare

Partners