Lenas Lopp för Livet / Lena's Run for Life – Västerås • 31 augusti

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Tid:
1 timmar
Starttid:
torsdag 2023-08-31 kl. 18:00
Plats:
Var du vill i världen! / Wherever you want! Lokala event: Sundsvall, Oskarshamn och Tyresö, samt lopp i Västerås med gemensam start
Priser:
Vuxen:
100 kr
Barn under 18 år:
50 kr
Sista anmälan:
2023-08-29 19:00

[Scroll down for English]

Gå och spring för forskning om äggstockscancer!
Låg startavgift: 100 kr för vuxna och 50 kr för barn. Extra donationer välkomnas. Vi drivs av volontärer och varenda krona går till forskning om äggstockscancer!

Walk and run for ovarian cancer research!
Low starting fee: 100 SEK (about 9€, 10$, 9CHF, 8£), 50 SEK for kids. Additional donations are always welcome. We are 100% volunteer powered and every cent goes directly to ovarian cancer research.

VÄSTERÅS: Delta i ett lopp med gemensam start kl 18:00 vid Orientalen, Önstavägen 1 i Västerås. 1,3 och 4,6 km slinga. Efter målgång meddelar du hur många kilometer/varv som du sprungit/gått under en timmes tid. Priser lottas ut.

Lagtävling: Anmäl ett lag med minst 4 personer, ingen övre gräns.

Notera att varje anmälan måste ha en unik e-postadress. Anmäler du någon som inte har egen adress, till exempel ett barn, kanske du själv har fler än en e-postadress (exempelvis privat och arbete), och kan använda den ena till dig själv och den andra till barnet. Hör av dig till lenawfoundation@gmail.com om det inte går att lösa, så hjälper vi dig.

Idrottslag: förlägg gärna er träning till loppet. Vi hjälper er med anmälan, om ni behöver hjälp att anmäla en större grupp. Maila lenawfoundation@gmail.com

Anmälan tyvärr inte möjlig

Möjlighet till efteranmälan finns vid startplatsen: Orientalen, Önstavägen 1 i Västerås

Partners