Lenas Lopp för Livet / Lena's Run for Life – Sundsvall • 3 och 4 september

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Tid:
1 timmar
Starttid:
tisdag 2024-09-03 kl. 00:00
Sluttid:
onsdag 2024-09-04 kl. 23:59
Plats:
Var du vill i världen! / Wherever you want! Lokala event i Sundsvall och Västerås.
Priser:
Vuxen / Adult:
150 kr
Barn under 18 år / Child under 18 :
50 kr
Sista anmälan:
2024-09-04 23:59

Gå, spring eller cykla för forskning om äggstockscancer!
Startavgift: 150 kr för vuxna och 50 kr för barn. Extra donationer välkomnas. Vi drivs av volontärer och varenda krona går till forskning om äggstockscancer!

Lagtävling: Anmäl ett lag med minst 4 personer, ingen övre gräns. Lagmedlemmar kan delta i olika varianter av vårt lopp, tex. Sundsvall, Virtuellt (löpning/promenad) eller Virtuellt Cykellopp, se bara till att lagnamnet är identiskt.

Information om hur du laddar ner din nummerlapp och hur du registrerar din sträcka hittar du på anmälningsbekräftelsen.
SUNDSVALL: I Sundsvall ordnar vi lokala arrangemang den 3 och 4 september. Då kan du gå, lunka eller springa tillsammans med andra deltagare. Arrangörer är på plats kl 17–19. Kom till Värmestugan vid Sidsjöbacken. Priser lottas ut.

Notera att varje anmälan måste ha en unik e-postadress. Anmäler du någon som inte har egen adress, till exempel ett barn, kanske du själv har fler än en e-postadress (exempelvis privat och arbete), och kan använda den ena till dig själv och den andra till barnet. Hör av dig till lenawfoundation@gmail.com om det inte går att lösa, så hjälper vi dig.

Idrottslag: förlägg gärna er träning till loppet. Vi hjälper er med anmälan, om ni behöver hjälp att anmäla en större grupp. Maila lenawfoundation@gmail.com

Lägg till deltagare

Partners