Lenas Lopp för Livet / Lena's Run for Life – Västerås • 5 september

Steg 1 av 3
Sport:
Löpning
Tid:
1 timmar
Starttid:
torsdag 2024-09-05 kl. 18:00
Plats:
Var du vill i världen! / Wherever you want! Lokala event i Sundsvall och Västerås.
Priser:
Vuxen:
150 kr
Barn under 18 år:
50 kr
Sista anmälan:
2024-09-03 19:00

Gå, spring eller cykla för forskning om äggstockscancer!
Startavgift: 150 kr för vuxna och 50 kr för barn. Extra donationer välkomnas. Vi drivs av volontärer och varenda krona går till forskning om äggstockscancer!

Lagtävling: Anmäl ett lag med minst 4 personer, ingen övre gräns. Lagmedlemmar kan delta i olika varianter av vårt lopp, tex. Sundsvall, Virtuellt (löpning/promenad) eller Virtuellt Cykellopp, se bara till att lagnamnet är identiskt.

Information om hur du laddar ner din nummerlapp och hur du registrerar din sträcka hittar du på anmälningsbekräftelsen.
VÄSTERÅS: Delta i ett lopp med gemensam start kl 18:00 vid Orientalen, Önstavägen 1 i Västerås. 1,3 och 4,6 km slinga. Efter målgång meddelar du hur många kilometer/varv som du sprungit/gått under en timmes tid. Priser lottas ut.

Notera att varje anmälan måste ha en unik e-postadress. Anmäler du någon som inte har egen adress, till exempel ett barn, kanske du själv har fler än en e-postadress (exempelvis privat och arbete), och kan använda den ena till dig själv och den andra till barnet. Hör av dig till lenawfoundation@gmail.com om det inte går att lösa, så hjälper vi dig.

Idrottslag: förlägg gärna er träning till loppet. Vi hjälper er med anmälan, om ni behöver hjälp att anmäla en större grupp. Maila lenawfoundation@gmail.com

Lägg till deltagare

Partners