Steg 1 av 3

Umeå Triathlon 2023 (SM Sprint & Stafett + STC) - Sprint 18-19 år / Tävling (JSM)

Sprint
750 m
20 km
5 km
torsdag 2023-06-29 kl. 00:00
Umeå
500 kr
2023-06-15 23:59

Sprintdistans SM i Umeå

Vid Umeå Triathlon den 29:e juni kommer vi kora vinnare i individuellt SM, JSM och USM på Sprintdistans, samt SM Stafett (lag om fyra 2 dam + 2 herr). Tävlingen ingår i konceptet SM-veckan och kommer bjuda på mycket idrott, upplevelser och arrangemang. På samma banor som SM avgörs, kommer även en Supersprint genomföras för pojkar/flickor 14-15 år. Alla klasser körs med drafting.

Tävlingsarenor och triathlon-banorna är belägna mitt i Umeå city, publikvänligt och i en vacker miljö. Simningen sker i Umeälven och målgången sker på Rådhustorget mitt i stan. Vi hälsar alla tävlande och åskådare välkomna till en av årets höjdpunkter för Svensk Triathlon.

Ett Tri4Fun lopp för Barn & Ungdom kommer genomföras på delvis samma banor som SM-tävlingarna. Tävlingen i Umeå är ett duathlon (löpning, cykling, löpning) - superhäftig upplevelse för unga aktiva som vill prova på vår idrott. Anmälan öppnar senare.

Vi förbereder även för att kunna genomföra vår första SM-tävling i Paratriathlon, slutgiltigt besked tas den 26:e mars i samband med Svenska Triathlonförbundets årsmöte. Anmälan öppnar senare.

KLASS SPECIFIK INFO

Tävlingsklass med drafting.

Krav på licens och klubbmedlemskap i förening ansluten till Svenska Triathlonförbundet.

Ingen efteranmälan!

Lägg till deltagare

Partners