Steg 1 av 3

Skärholmsloppet 2020 - Lilla Skärholmsloppet

Löpning
2 km
lördag 2020-05-16 kl. 11:30
Skärholmen
0 kr
2020-04-16 10:00

Löparakademin lanserar nu kampanjen #RUN4ZERO. Som första stora lopparrangör i Sverige väljer Löparakademin att helt slopa anmälningsavgifterna till motionsloppen Kistaloppet och Skärholmsloppet för att ta bort de ekonomiska trösklarna och tillgängliggöra motion.

Anmäl dig till Skärholmsloppet helt gratis och sprid ordet till vänner och kollegor. Hjälp oss att prata om den ojämlika folkhälsan och låt oss tillsammans göra något åt den. #RUN4ZERO

Om du vill stödja vårt arbete för jämlik folkhälsa och social inkludering har du i nästa steg även möjlighet att köpa vår kampanj t-shirt #RUN4ZERO.

Lilla Skärholmsloppet är vårens roligaste löpartävling för tjejer och killar som går i förskoleklass upp till årskurs 6. Loppet är cirka 2 km och du springer rätt genom Skärholmens Centrum på din väg mot målet. Du springer själv och dina familj och syskon möter upp dig i målet. Vill du inte springa själv rekommenderar vi att ni tar er an Fun Run 2km tillsammans.

Alla som genomför loppet och tar sig i mål får en medalj. Det viktiga är inte att springa fort utan att delta och ha roligt! Varmt välkommen.

As a part of Löparakademins work for equal health and social inclusion both Kistaloppet and Skärholmsloppet are now free of charge.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.