Stockholm Triathlon 2024 (STC) – Viggo Aquathlon

Steg 1 av 3
Aquathlondistans:
Annan
Löpning 1:
1,25 km
Simning:
10 m
Löpning 2:
1,25 km
Starttid:
lördag 2024-08-03 kl. 10:30
Plats:
Stockholm, Södra Djurgården
Pris:
100 kr
Sista anmälan:
2024-08-02 23:59

Vi välkomnar återigen till folkfest i Stockholms fantastiska omgivning på Djurgården, platsen där allt en gång började och det ska bli så kul att åter får höra era många skratt, se era glada miner och fira tillsammans med er när ni går i mål.

Tävlingen genomförs vid Sjöhistoriska Museet på Djurgården. Tävlingen har fokus på motionsklasser, men i år kommer även riksmästerskap (RM) i sprint för Age Group att avgöras i samband med tävlingen.

Ingen drafting!

Arrangemanget erbjuder både Sprint och Olympisk distans för individuella deltagare samt stafett där en simmar, en cyklar och en springer.KLASSPECIFIK INFO

Anpassningar: Loppet är utformat för att möta deltagarnas behov, med särskilt fokus på simmomentet, vill man bara doppa sig är de inga problem, vill man simma är hjälpmedel tillåtna för att underlätta för deltagarna.

Löpsträcka: 1250 meter på grusunderlag
Simning: Plask/dopp/simning 0 - 10 m kommer att äga rum i Djurgårdsbrunnsviken vid bryggan nedanför Sjöhistoriska Museet.
Löpsträcka: 1250 meter på grusunderlag
Målgång: Målgången är i anslutning till starten på arenaområdet

Alla får medalj, diplom och en fin Alla Får Va Mää T-shirt vid målgång.

Vi välkomnar alla barn och unga med funktionsvariationer att delta i detta spännande lopp och hoppas på många deltagare på detta historiska lopp.

För mera info besök vår hemsida.

Lägg till deltagare

Lägg till c/o
Partners