Steg 1 av 3

Fredsloppet 2020 - Vuxen

Löpning
5 km
lördag 2020-09-19 kl. 00:00
200 kr
2020-09-19 23:59

Många lopp ställs in på grund av Coronapandemin. Fredsloppet ställer om och tillsammans genomför vi ett solidaritetslopp på ett nytt sätt. Vi kommer tyvärr inte ha möjlighet att anordna den folk- och kulturfest vi brukar göra i Slottsskogen. I år kommer vi inte heller ha möjlighet att anordna ett kontrollmätt lopp med tidtagning. Men det kommer ändå bli ett viktigt, roligt och gemensamt arrangemang som vi vill att du deltar i!

Vi kommer arrangera mindre samlingar där du kan springa eller gå tillsammans med andra runt om i Göteborg och i Sverige den 19 september. Dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer om högsta antalet deltagare (i dagsläget 50 personer). Det kommer finnas funktionärer på plats med vätska och medaljer.

Mer information om de lokala loppen kommer publiceras på www.fredsloppet.se/platser och på Facebooksidan "Fredsloppet".

Du kan också delta individuellt genom att anmäla dig och springa eller gå där det passar dig.

Det kommer dyka upp fler lokala samlingar efterhand. Hittar du ingen som passar dig just nu kan du anmäla dig till Startgruppen "Individuellt deltagande" och sedan höra av dig till fredsloppet@proletarenff.se och ändra till en lokal samling som passar dig.

Corona-information:
- Publik är inte tillåtet vid start- och målområde.
- Stanna hemma vid minsta symptom.
- Undvik att resa till samling med kollektivtrafik om möjligt.
- Håll god handhygien
- Följ funktionärernas uppmaning och instruktioner för din säkerhet.
- Tillhör du riskgrupp bör du inte delta i lokal samling utan välja individuellt deltagande.

Vill du vara med och anordna en lokal samling för Fredsloppet? Hör av dig till Fredsloppsledningen fredsloppet@proletarenff.se

Årets Fredsloppsinsamling delas mellan två organisationer. Palestinska kvinnoorganisationen Union of Palestinian Womens' Committes (UPWC) och till utrustning till de kubanska läkarna som kämpar mot Coronapandemin, men är hindrade till inköp av USA handelsblockad. Stöd insamlingen genom att anmäla dig eller genom att swisha 123 533 33 64 eller sätta in ett bidrag på plusgiro 94 75 81-5.

För dig som är 18 år eller äldre.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.