Steg 1 av 3

Arlandastad Duathlon 2020 SM/RM (INSTÄLLT) - Barn från 6 år -

Duathlon
fredag 2020-05-01 kl. 00:00
Arlandastad, Sigtuna
100 kr
2020-03-16 00:00

Premiärdatumet för Arlandastad Duathlon 2020 flyttas till 1/5 2021.

Det är med anledning av det rådande smittskyddsläget i Sverige med skärpta krav på att förhindra smittspridningen som vi måste flytta tävlingsdatumet för SM/RM Arlandastad Duathlon framåt i tiden. Duathlontävlingen 1 maj 2020, Arlandastad kommer därför ställas in!

Beslutet har tagits av arrangören Väsby SS Triathlon i samråd med Svenska triathlonförbundet. Samtidigt har STF beslutat att Väsby SS Triathlon kommer på nytt få förtroende att arrangera SM/RM i duathlon 2021 vid Arlandastad testtrack II – tävlingsdatum för SM/RM i duathlon blir därför 1/5 nästa vår.

Vi vill uppmana alla att ha förståelse för att, just nu arbetar alla arrangörer i triathlon-Sverige under mycket oförutsägbara och svåra omständigheter. Den mest akuta omständigheten är regeringens restriktioner mot offentlig sammankomst.

Slutligen vill Väsby SS Triathlon och Arlandastad Duathlon uppmana alla att på egen hand och gemensamt i era triathlonklubbar hålla humöret uppe, fortsätta träna, komma ut och simma, cykla och springa så fort ett tillfälle ges.

/Arlandastad Duathlon


__________________________________________________________________
Prova på Duathlon

DISTANSER:
6+ år = Löpning (1km) - Cykel (2,7km) - Löpning (1km)
9-11år = Löpning (1,4km) - Cykel (4,3km) - Löpning (1km)

För att delta ska du vilja springa, cykla och springa. Du måste ha en cykel med fungerande bromsar och ha på dig en godkänd cykelhjälm under cyklingen. Arlandastad duathlon erbjuder en tävling för barn 6+ år. Föräldrar/vuxna får följa med med på tävlingsbanan. Banan kommer vara markerad.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Pga rådande läget med Coronaviruset är årets tävling inställt. Välkomna åter 2021!