Steg 1 av 3

Running for Beethoven 2022 - 5 km Kompisrabatt 699:-

Gång
5 km
torsdag 2022-06-30 kl. 14:00
Kuturhuset i Ytterjärna med omgivningar
699 kr
5 km Kompisrabatt 699:-, 2 till 2 deltagare
2022-06-30 14:00

Running for Beethoven är det glädjerika loppet där du utmanar både dig själv och Ludwig van Beethoven! På scenen i Ytterjärna Kulturhus framför en fullstor symfoniorkester Beethovens berömda Ödessymfoni och ditt mål som löpare är att komma i mål innan symfonin är slut (drygt 30 minuter). Längs hela banan finns högtalare som direktsänder musiken och Beethoven själv kommer även synas bland löparna.

För dig som är löpare erbjuder vi rolig och social löpning genom ett musikaliskt landskap med unikt vackra omgivningar. Du kommer känna pulsen stegras i takt med den dramatiska musiken och uppleva lyckoruset i symfonins triumferande final. Få ett minne för livet i denna musik- och löparhappening!

Loppet går genom Ytterjärnas natursköna trädgårdar och kulturlandskap. Original-challengen är att springa just 5 kilometer till Beethovens 5a, men loppet har även en lugnare Gångklass (2,5 km) och en Springa-fortklass (7,5 km).

Picknickkorgar från lokala matproducenter kommer finnas till försäljning under dagen för de tävlande och deras publik. För de musikintresserade fortsätter sedan kvällen och helgen med kammarmusikfestivalen Järna Festival Academy.

Avsluta gärna dagen med en härlig konsert. I din startavgift ingår en fribiljett till valfri konsert i stora salen under festivalen 30 juni - 6 juli. Biljetten gäller valfri dag/konsert i mån av plats och får inte överlåtas.

KOMPISRABATT:
Delta i Running for Beethoven tillsammans med en kompis till rabatterat pris!

Under juni månad erbjuder vi två deltagare att göra en sambokning för endast 699:-, då ingår även två fribiljetter till kammarmusikfestivalen Järna Festival Academy den 30 juni-6 juli i Kulturhuset i Ytterjärna.

Det går självklart bra att göra en sambokning men genomföra loppet på olika distanser. Meddela oss i så fall per e-post efter anmälan om att ni vill delta i olika löparklasser så uppdaterar vi er registrering.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.

Partners