Steg 1 av 3

Halmstad Nyårslopp 2021 - 5K

Löpning
5 km
fredag 2021-12-31 kl. 11:00
Halmstad
250 kr
2021-12-15 20:00

Vad är bättre att avsluta året med än ett motionslopp i vintervackra Halmstad?
Halmstad Triathloncoach står som arrangör för detta premiärlopp 2021 där du springer ett eller två varv på en snabb 5 km asfaltbana.
Tidtagning ingår. För dig som vill tävla finns det pris till bästa dam respektive herr på 5 och 10 km. Gemensam start kl 11 och prisutdelning ca kl 12. 
Tanka upp energi vid varvning och efter målgång med sportdryck, övrig dryck och snacks.
Alla får medalj efter genomfört lopp.
Start och mål vid Nissan mellan Örjansvall och Slottsmöllan.
20 kr av startavgiften går till Barncancerfonden. Start-PM skickas ut i god tid före loppet.

Se banan och läs mer på www.halmstadtriathloncoach.se Hoppas vi ses!
Sista anmälningsdatum är 15 december


BANBESKRIVNING: Start är vid Slottsmöllan infart BLÅ. Efter 1 km kommer du till banans enda backe, en kort stigning upp på Wrangelsbron. Med vacker utsikt över Örjansvall passerar du över Nissan och fortsätter mot Furet förbi den pampiga Folkparksingången. Du springer hela tiden på kombinerad gångväg/cykelbana. Banan fortsätter mot Frennarp och den vackra skogen, här korsar Furuvägen / Frennarpsvägen så se upp! Funktionärer kommer här att guida bilister och löpare på ett säkert sätt, men vi hjälps alla åt för att undvika incidenter och för att ditt lopp ska bli så bra som möjligt. Din väg går vidare runt Frennarps bostadsområde och når fram till Frennarpsvägen igen som ska korsas vid övergångsställe. Trafikvakter hjälper till med säkerheten även här. Du tar dig över Nissan igen på den anrika Slottsmöllebron som är enkelriktad så bilarna möter dig och du springer på vänster sida av vägen. Korsa vägen förbi Magasinet och ta dig ner under Slottsmöllebron tillbaka in mot stan. Här sluttar det fint nedåt hela vägen mot mål och är som gjort för en snabb avslutning på loppet. 500 meter efter bron kan du njuta av en välförtjänt målgång!

Söker du en startplats?
Här hittar du platser till salu i 5K

Vill du sälja/överlåta din startplats?
Här hittar du info om hur säljer din startplats

Lägg till deltagare