Steg 1 av 3

Holmsjö Triathlon 2021 - INSTÄLLT - Barntriathlon 10-15 år

Barn_Ungdom
100 m
5 km
1 km
lördag 2021-07-31 kl. 11:00
Holmsjö
80 kr
2021-06-01 02:02

Holmsjö Triathlon är en del av Sillhövda AIK och tävlingen sanktioneras av Svenska Triathlonförbundet. Start, mål och växling ligger vid Bredasjöns idrottsplats i Holmsjö, Karlskrona kommun. Där finns omklädningsrum och parkering.

Simningen sker i den lilla sjön Bredasjön, med god och varm vattenkvalitet. Loppen är natursköna och erbjuder kuperad cykling på asfalt och löpning med alla tävlande på samma vändbana. Alla deltagare har ett chip för tidtagning.

Guidning och hjälp ges till förstagångstävlande. Professionellt- och säkerhetsinriktad organisation gör loppet smidigt även för elitidrottare. Barn stöttas på barns villkor: lekfullt och respektfullt.
Blandningen av motionärer, elitidrottare och glada barn är loppets signum.

Deltagare måste kunna följa trafikregler i tävlingssituationen och barn som inte kan det får endast delta i målsmans sällskap.

Vid målgång serveras hembakta bullar och varm eller kall dryck. I Holmsjö finns både restaurang och affär med generösa öppettider. Vid tävlingsplatsen serveras enklare mat och fika i kiosken. Här finns picknickbord för egna matsäckar, både under tak och vid strandkanten.

__________________________________________________________________

Du som förälder avgör om ditt barn behöver att du kör med – barnet måste kunna följa trafikregler i tävlingssituationen. Föräldrar behöver inte anmäla sig eller betala.

Simning från strandkanten rätt ut på vändbana längs en lång lina.
Cykling längs en asfalterad vändbana.
Löpning på en markerad bana runt fotbollsplanen.

Mer information finns på hemsidan www.holmsjotriathlon.se

För barn som önskar köra längre lopp kan dispens sökas av målsman hos tävlingsledare.

Anmälan tyvärr inte möjlig

Anmälningstiden är slut, kontrollera med arrangören hur du gör en efteranmälan.

Partners