Steg 1 av 3

Sicklaloppet 2021 - Lilla Sicklaloppet 7-12 år

Löpning
1,5 km
söndag 2021-09-19 kl. 09:30
Sickla
120 kr
2021-09-16 23:59

Äntligen dags för höstens stora löparögonblick - Sicklaloppet.

Nu har du chansen att träna hela sommaren och äntligen få tävla när det är dags för Sicklaloppet i höst. Inom Järla Orientering längtar vi efter att få arrangera Sicklaloppet igen och planeringen inför 2021 års lopp den 19 september är i full gång.

Självklart följs Folkhälsomyndighetens direktiv noggrant från vår sida och vi hoppas att prognosen för att vi i september är framme i ett nytt ”normalläge” infaller. Då kan vi genomföra Sicklaloppet och hoppas att du vill delta vid höstens löparfest.

Säkerhet, rekommendationer och regelverk utifrån rådande pandemisituation ligger till grund för arrangemangets genomförande.

Anpassningar utifrån pandemiläget från Folkhälsomyndigheten anger hur många startande vi kan ha per lopp. Först till kvarnprincipen gäller för startplats.

Om vi ställer in loppet med anledning av Covid-19 restriktioner kan startavgift återbetalas reducerat med en administrativ kostnad om 45 kr. Information om återbetalning anges vid meddelande att beslut tagits om inställt lopp.

Loppen som arrangeras 2021 är:
- Sicklaloppet 10 km - Naturskön sträcka längs Sickla och Hammarby Sjöstads stränder.
- Lilla Sicklaloppet 1,5 km - för barn och ungdomar upp till och med 12 år.
- Mini Sickla 600 m - för barn upp till 6 år.

Håll igång med träningen och ta hand om dig!

---------


FAKTA OM LILLA SICKLALOPPET
Vi hälsar alla barn och ungdomar från 7 år upp till och med 12 år välkomna till Lilla Sicklaloppet – de ungas egen löparfest.

Banan är cirka 1,5 km lång och kommer att gå i anslutning till Sickla Köpkvarter (bansträckning publiceras på sicklaloppet.se).

Alla som fullföljer Lilla Sicklaloppet får medalj.

Anmälan är bindande och personlig och kan endast överlåtas till någon annan via systemet här på Mitt lopp (avgift tillkommer). Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams motionslopps försäkring.

Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

Anmälan via hemsidan är stängd

Ordinarie anmälan här på hemsidan är stängd men du kan fortfarande anmäla dig på tävlingsplatsen vid Marcusplatsen från 07.30 söndag 19 september. Pris på tävlingsdagen är 200 kr. Betalning med Swish.

Partners